Vår utleieavdeling har et bredt spekter av løsninger og kompetanse for mobile og midlertidige scenetekniske konstruksjoner. Til festivaler og utendørs konserter leverer vi et utvalg standardiserte løsninger, enten basert på våre mobile semitrailer-scener eller stilas og trossekonstruksjoner. Dette er scener vi har bygget opp selv basert på løsninger og produkter fra noen av verdens mest anerkjente produsenter.

I de tilfellene der standardiserte løsninger ikke passer har vi god erfaring med spesialtilpasning, enten av eksisterende løsninger eller ved å konstruere noe nytt basert på deler og utstyr som finnes på lager. Vi bygger det meste av scenetekniske konstruksjoner basert på vårt Layher stilas sammen med plater fra Nivtec. Da vi har store mengder materialer på utleie er det relativt kort responstid på slike forespørsler.

I tillegg besørger vi alt av utstyr og personell til ulike rigging prosjekter, der vi gjennom vårt faste samarbeid med Telenor Arena og Oslo spektrum har opparbeidet oss solid erfaring med å levere topp-rigging og såkalt «mothergrid» til store internasjonale turneer.

Kontaktpersoner

Bilde av Vidar Gulbrandsen

Vidar Gulbrandsen

+47 905 99 910
vidar.gulbrandsen@brightgroup.com
Project Manager Stage
Bilde av Eivind Engebretsen

Eivind Engebretsen

+47 905 76 703
eivind.engebretsen@brightgroup.com
Head of Stage Rental Services