Vi har mange års erfaring med lysdesign både for scene og arkitektur, og våre designere er blant landets fremste i sine respektive felt. Vi står for lysdesign, programmering og avvikling av en rekke kjente og store TV produksjoner, opera, musikal, musikkproduksjoner og event og arenaproduksjoner hvert eneste år. Sjansen er stor for at du har sett vårt arbeid enten live eller på TV.

Arkitekturavdelingen har vært involvert i design, prosjektering og installering av en rekke prestisjefylte og komplekse lysprosjekter for både eksteriører og interiører. I tillegg har vi konsultert og produsert løsninger for en rekke lyskunst prosjekter.

Det hender at våre ansatte jobber på tvers av disse to retningene, og sammen med oppdragsgiver skapes nye og spennende måter å lyssette bygninger og event på.

Designerne støttes av landets ledende produksjonsmiljø på lys, og med det beste og mest moderne utstyret er vi i stand til å levere alt fra små pressekonferanser til mega eventer både innendørs og utendørs. Arkitektonisk samarbeider vi med noen av de ledende produsentene og tilbyr et svært bredt utvalg av armaturer til alle typer formål, kombinert med styring av dette på ulike måter og i ulike prisklasser.

Vi designer, prosjekterer og gjennomfører hele ditt lysprosjekt, uansett hvor stort og komplisert det måtte være, og uansett hvor det måtte være. Vi har levert alt fra julegudstjeneste i Nidarosdomen til sikkerhetslys på oljeplattformer i nordsjøen.

Kontaktpersoner

Bilde av Petter Espeland

Petter Espeland

+47 908 57 208
petter.espeland@brightgroup.com
Head of Lighting Rental Services
Bilde av Tommy Tvedt

Tommy Tvedt

+47 908 46 041
tommy.tvedt@brightgroup.com
Dept. Head of Light - Bergen
Bilde av Hans Peter Jenssen

Hans Peter Jenssen

+47 977 57 907
hanspeter.jenssen@brightgroup.com
Lighting and Set designer