Lydteknikk, lyddesign, PA og monitorleveranser var en av våre aller første fagområder den gang firmaene het AVAB og CAC. Siden den gang har vi gått foran i utviklingen og profesjonaliseringen av den norske lydbransjen, med leveranser til alle store TV produksjoner, festivaler, sportsarrangement og arenaproduksjoner de siste 30 årene. Våre løsninger med digitale miksere i nettverk, monitorsystemer og bemanning av disse har blitt til internasjonalt anerkjente standarder, og mange av prosjektene våre brukes fortsatt som referanser.

Våre ansatte har en variert og sammensatt bakgrunn, og har jobbet med lyd for scene og studio i til sammen flere hundre år. Mange av våre ansatte i utleieavdelingene jobber fast med kjente og ukjente artister og ensembler, og den kunnskapen disse besitter overføres i aller høyeste grad til installasjonene vi utfører rundt omkring.

Vi leverer komplette løsninger for lydproduksjon, både på, bak og foran scenen. Det være seg enkeltprosjekter, turneer, permanente installasjoner eller bare et PA anlegg for utleie.

Kontaktpersoner

Bilde av Geir Østensjø

Geir Østensjø

+47 911 51 464
geir.ostensjo@brightgroup.com
Head of Sound Rental Services
Bilde av Atle Sekkingstad

Atle Sekkingstad

+47 908 43 431
atle.sekkingstad@brightgroup.com
Dept. Head of Sound - Bergen
Bilde av Asle Nilsen

Asle Nilsen

+47 905 96 717
asle.nilsen@brightgroup.com
Head of Pro Audio