Din foretrukne partner

Bright er ditt førstevalg for alle typer arrangementer og opplevelser.

Våre team står bak noen av Nordens mest utfordrende og banebrytende prosjekter. Vi har jobbet med både bedriftseventer og kulturelle arrangementer, og har satt opp permanente installasjoner på museer, teatre og klubber, i konserthus, hoteller og butikker. Vi samarbeider med og støtter designere, kunstnere og ledende aktører innenfor underholdnings- og eventbransjen.

Gjennom hele prosessen fra idé til gjennomføring stiller vi med avanserte løsninger og kreative medarbeidere. Ingen i Norden kan måle seg med våre ressurser og vår tekniske ekspertise og erfaring.

Eksepsjonelle opplevelser

Et event skal være en spesiell opplevelse, enten det er en rockekonsert, et bedriftsarrangement, en produktlansering, en utstilling eller et besøk på biblioteket. I dag er mulighetene for å skape unike opplevelser nærmest uendelige. Teknikken endrer seg raskt, og det gjøres store fremskritt på lyd- og lysfronten og innen skjermer, kameraer og interaktive løsninger. Vi har kompetansen og erfaringen du trenger for å lykkes.

Mer enn 40 år i bransjen

Bright Group ble startet I 2011, da AVAB-CAC og Eastway slo seg sammen for å danne Nordens største selskap innen event- og underholdningsbransjen. Siden da har mer enn 20 av de ledende selskapene i Norden slått seg sammen med oss, mange med mer enn 30 års erfaring. Det er nettopp kombinasjonen av lang erfaring og nye ideer som gjør at vi skiller oss ut.

Bright Group eies av CapMan Buyout IX Fund sammen med våre datterselskapers tidligere eiere.