Vår salgsavdeling er sammensatt av fagpersoner med ulik bakgrunn og kompetanse, og sammen hjelper de deg med å finne akkurat riktig produkt for ditt behov. Vi tilbyr en mengde produkter over alle våre store fagområder: lys, lyd, scene, video, tekstil og rigging. I tillegg har vi et stort sortiment med forbruksvarer, reservedeler og lure løsninger til hele «bransjen».

Vi utvikler og produserer også vår egen linje med LED lamper, kalt Xline. Denne består av ulike wash, striper og en fresnel, og nye spennende produkter er stadig under utvikling. For info og support om Xline, gå til produkter.

Kontaktpersoner

Merker og Agenturer

Vi jobber med noen av de mest kjente og anerkjente merkene i bransjen, og vi har eksklusive agenturer på alle fagfelt. Våre ansatte har dyptgående kjennskap til produktene, og vår utleieavdeling er storbruker av mange av produktene vi også tilbyr for salg. Deres unike innsikt og kunnskap gir deg som kjøper en trygghet om at vi både leverer rett produkt til rett bruk, men at vi også kan levere brukerstøtte i verdensklasse på de fleste produkter vi selger.

Referanser

Vi har levert produkter og kunnskap til et uttall prosjekter, kulturhus, hoteller og spillesteder de siste 20 årene. Ta en titt på noen av dem her.

Relevante tjenester

I forbindelse med salg tilbyr vi et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe deg med å finne riktig produkt og løsning.

Alle tjenester