Vi designer, produserer og installerer teaterteknisk utstyr over hele Norden. Vi samarbeider med oppdragsgivere, eiendomsutviklere, arkitekter, ingeniører, teaterkonsulenter, interiørdesignere, lyddesignere og entreprenører for å skape systemer og løsninger som tilfredsstiller alles forventninger.

Vi leverer alt fra de lys til de minste scenerom, til avanserte motoriserte riggsystemer. Vårt arbeid og våre løsninger er utviklet av oss og brukt i en rekke teatre, kulturhus, kirker, skoler, kringkastingstjenester, hoteller, museer, konferansesentre og offentlige anlegg.

Uansett hvor stort eller lite prosjektet er, vil vårt erfarne og høyt kvalifiserte personale være tilgjengelig for å bistå i alle faser av nybygg eller renovering. Noen prosjekter krever enkle hyllevareløsninger og andre trenger tilpasset utstyr. Uansett hva nivået er på kompleksitet, så har Bright opparbeidet seg et solid omdømme for å bringe prosjekter i land på tid og innenfor budsjett.

Alt vi bygger, bygger vi i vårt eget produksjonsanlegg, ved hjelp av den nyeste teknologien og i henhold til strenge produksjonsstandarder. Sikkerhet er en prioritet i alt vi gjør. Våre ingeniører overvåker nye utbygginger og standarder på utkikk etter måter å forbedre våre systemer, noe som gjør dem stadig sikrere og mer pålitelig.

Vi utmerker oss ved å installere alt utstyr med omhu. Når en installasjon er fullført, kan du være trygg på at utstyret har blitt grundig testet og er klar for mange års problemfri drift.

Kontaktpersoner

Amund Hjelmstad

+ 47 97 65 69 03
amund.hjelmstad@brightgroup.com
Head of Mechanical Installation